Piure de mazare

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 11 Apr 2014 | 10985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mazare
  • sare dupa gust
  • 50 gr unt (un cub)
  • cateva fire de patrunjel
  • un fir mic de ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare:

Fierbem mazarea, o scurgem de apa si adaugam un praf de sare (sau dupa gust) si un cub de unt. O zdrobim cu ajutorul unei furculite. apoi adaugam ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si o pasam fin cu ajutorul unei prese sau a unui tocator electric.  Se serveste ca atare, fie drept garnitura pentru peste sau piept de pui la gratar.

TIPS-URI

1

 Desi mazarea a fost prefiarta, am ales sa o fierb suplimentar pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu pui si legume la cuptor, cu piure de mazare